Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gronning, A. G. B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gronning, A G B, Kacprowski, T & Scheele, C 2021, ' MultiPep : a hierarchical deep learning approach for multi-label classification of peptide bioactivities ', Biology Methods and Protocols, vol. 6, no. 1 . https://doi.org/10.1093/biomethods/bpab021
Biology Methods & Protocols
Biology Methods & Protocols
Peptide-based therapeutics are here to stay and will prosper in the future. A key step in identifying novel peptide-drugs is the determination of their bioactivities. Recent advances in peptidomics screening approaches hold promise as a strategy for
Autor:
Gronning, A. G. B., Doktor, T. K., Larsen, S. J., Bruun, G. H., Baumbach, J., Andresen, B. S.
Publikováno v:
Gronning, A G B, Doktor, T K, Larsen, S J, Bruun, G H, Baumbach, J & Andresen, B S 2018, ' Using neural networks to predict effects of mutations on protein binding ', European Journal of Human Genetics, vol. 26, pp. 719 . < https://doi.org/10.1038/s41431-018-0247-7 >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3062::352102329e9c12768b76ade5371681de
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/5356c06f-f236-480f-803c-675d0786b318
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/5356c06f-f236-480f-803c-675d0786b318
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Advances in Food and Nutrition Research, Volume 108 provides the latest advances on the impact of thermal processing on food flavonoids, the application of bioinformatics for studying food bioactive peptides, novel strategies for mitigating off-flavo