Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Grompone, Maria A."'
Autor:
Cabral, Paloma S., Corazza, Marcos L., Sassaki, Guilherme L., Grompone, Maria A., Irigaray, Bruno A., Voll, Fernando A.P.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2018 233:1-8
Autor:
Vieitez, Ignacio, Pardo, María J., da Silva, Camila, Bertoldi, Cristiane, de Castilhos, Fernanda, Oliveira, J. Vladimir, Grompone, Maria A., Jachmanián, Iván
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids April 2011 56(3):271-276
Autor:
Vieitez, Ignacio, da Silva, Camila, Alckmin, Isabella, de Castilhos, Fernanda, Oliveira, J. Vladimir, Grompone, Maria A., Jachmanián, Iván
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids April 2011 56(3):265-270
Autor:
Vieitez, Ignacio, da Silva, Camila, Alckmin, Isabella, Borges, Gustavo R., Corazza, Fernanda C., Oliveira, J. Vladimir, Grompone, Maria A., Jachmanián, Iván
Publikováno v:
In Renewable Energy 2010 35(9):1976-1981
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 57, Iss 2, Pp 155-159 (2006)
In this work the characteristics of canola seed oil extracted using supercritical CO2 under different conditions and its oxidative stability were analyzed and compared with those corresponding to the oil extracted with hexane. The oil with the lower
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.