Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Gromadzka, Karolina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BADR, AHMED NOAH1, GROMADZKA, KAROLINA2 karolina.gromadzka@up.poznan.pl, SHEHATA, MOHAMED GAMAL3, STUPER-SZABLEWSKA, KINGA2, DRZEWIECKA, KINGA2, ABDEL-RAZEK, ADEL GABR4
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 5, p308-314. 7p.
Autor:
Badr, Ahmed N.1 (AUTHOR) noohbadr@gmail.com, Gromadzka, Karolina2 (AUTHOR), Shehata, Mohamed G.3 (AUTHOR), Stuper‐Szablewska, Kinga2 (AUTHOR), Drzewiecka, Kinga2 (AUTHOR), Abdel‐Razek, Adel G.4 (AUTHOR), Youssef, Mohamed M.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 361-363.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003235
Autor:
GROMADZKA, Karolina, BUŚKO, Maciej, WAŚKIEWICZ, Agnieszka, KOSTECKI, Marian, CHEŁKOWSKI, Jerzy, POPIEL, Delfina
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 707-710.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003322
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 401-403.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.