Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Groleau PÉ"'
Autor:
Indiketi N; Institut national de la recherche scientifique (INRS), 490 rue de la Couronne, Québec City, QC G1K 9A9, Canada; Centre d'expertise en analyse environnementale du Québec, Ministère de l'Environnement et de la Lutte contre les changements climatiques (MELCC), Québec City, QC G1P 3W8, Canada., Grenon MC; Centre d'expertise en analyse environnementale du Québec, Ministère de l'Environnement et de la Lutte contre les changements climatiques (MELCC), Québec City, QC G1P 3W8, Canada., Groleau PÉ; Centre d'expertise en analyse environnementale du Québec, Ministère de l'Environnement et de la Lutte contre les changements climatiques (MELCC), Québec City, QC G1P 3W8, Canada., Veilleux É; Centre d'expertise en analyse environnementale du Québec, Ministère de l'Environnement et de la Lutte contre les changements climatiques (MELCC), Québec City, QC G1P 3W8, Canada., Triffault-Bouchet G; Centre d'expertise en analyse environnementale du Québec, Ministère de l'Environnement et de la Lutte contre les changements climatiques (MELCC), Québec City, QC G1P 3W8, Canada., Couture P; Institut national de la recherche scientifique (INRS), 490 rue de la Couronne, Québec City, QC G1K 9A9, Canada. Electronic address: patrice.couture@inrs.ca.
Publikováno v:
Ecotoxicology and environmental safety [Ecotoxicol Environ Saf] 2022 Jun 01; Vol. 237, pp. 113554. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Gláucia María Pastore, Kezban Candoğan, Ilce G. Medina Meza, Suzana Caetano da Silva Lannes, Ken Buckle, Rickey Y. Yada, Amauri Rosenthal
This book is based on selected papers from keynote and symposium sessions given at the 16th International Union of Food Science and Technology (IUFoST) World Congress, held in Foz do Iguaçu, Brazil August, 2012. The theme of the Congress was the ch
The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapidly evolving major areas in dairy chemistry. Advanced Dairy Chemistry-1B: Proteins: Applied Aspects covers the applied, technologically-focused chemic
Autor:
Fidel Toldrá, Leo M. L. Nollet
Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential applications of proteomics in food science and technology. M
The book covers novel technologies, including high pressure, antimicrobials, and electromagnetism, and their impact.
Physical activity exerts an important influence on the endocrine system, modulating synthesis and secretion of several hormones. Almost every organ and system in the body is affected by physical activity and exercise, mainly through the endocrine and