Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Grokhovsky Vladimir"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 460, p 01009 (2023)
A series of canned pastes based on cod and its liver has been developed by choosing and optimizing its formulation. There are canned pastes from cod with mustard sauce and sour cream, from cod liver and carrot, from cod liver, vegetables and mushroom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06575182772b450eb916f502b982d05f
Autor:
Zhuk Alexander, Stolyanov Alexander, Kaychenov Alexander, Kuranova Lyudmila, Grokhovsky Vladimir
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 273, p 13002 (2021)
The actual lethal effect is traditionally determined by calculating the sum of the lethality rates, given in the reference literature. However, to calculate the heat treatment process F-effect for development new sterilization and pasteurization regi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8da214dfce724b21b73b2be1b338bff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
KnE Life Sciences; 1/15/2020, Vol. 2020, p665-675, 11p
Use of Echinoderms and Marine and Terrestrial Plant Materials in the Technology of Mayonnaise Sauce.
Publikováno v:
KnE Life Sciences; 1/15/2020, Vol. 2020, p644-655, 12p