Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Grob, Lucas"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2021 305
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2021 292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grob, Lucas
The cooling process is an important step during the chocolate production. It influences the final product qualities such as gloss, texture, and melting behavior. In this work, the aero- and thermodynamical aspects of the cooling of chocolate systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8367dc88fa4bee887c5806e7f2a7933c
https://hdl.handle.net/20.500.11850/418909
https://hdl.handle.net/20.500.11850/418909
The determination of large scale surface quality of confectionery products inline and online is up to this point a gap in modern production line. In this study we propose a novel method of assessment. This method consists of a line scan camera (LSC)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58da19fb4c3417a2d6f94f6523b4a2e6
https://hdl.handle.net/20.500.11850/391161
https://hdl.handle.net/20.500.11850/391161
Autor:
Grob, Lucas, Zeneli, Liridon, Ott, Eileen, Vialetto, Jacopo, Bergfreund, Jotam, Takeda, Yasushi, Windhab, Erich J.
Anthropogenic polymer particulates (APPs) are a highly researched topic, from the identification of their different sources to their impact on living organisms, and micronized anthropogenic polymers pose a threat to many ecosystems. Prevalently found
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e95b7010e8a68d4b9c0d42d1c4abaccd
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Dec2023, Vol. 88 Issue 12, p4787-4794, 8p
Autor:
Schäfler, Andreas1, Bramberger, Martina1, Dörnbrack, Andreas1, Ewald, Florian1, Fix, Andreas1, Groß, Silke1, Hagen, Martin1, Lemmerz, Christian1, Lux, Oliver1, Rahm, Stephan1, Rapp, Markus1, Reitebuch, Oliver1, Wirth, Martin1, Witschas, Benjamin1, Cazenave, Quitterie2, Delanoë, Julien2, Pelon, Jacques2, Cotton, Richard3, Crewell, Susanne4, Jacob, Marek4
Publikováno v:
Bulletin of the American Meteorological Society. Aug2018, Vol. 99 Issue 8, p1607-1637. 31p.