Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Große-Wilde E"'
Autor:
Krieger, J., Grosse-Wilde, E., Gohl, T., Dewer, Y. M. E., Raming, K., Breer, H., Roelofs, Wendell
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Aug 01. 101(32), 11845-11850.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3372978
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klinner, C., König, C., Missbach, C., Werckenthin, A., Daly, K., Bisch-Knaden, S., Stengl, M., Hansson, B., Große-Wilde, E.
Publikováno v:
Frontiers in Ecology and Evolution, Vol 4 (2016)
Frontiers in Ecology and Evolution
Frontiers in Ecology and Evolution
Olfactory systems evolved to detect and identify volatile chemical cues, in many cases across great distances. However, the precision of copulatory and oviposition behaviors suggest that they may be guided by olfactory cues detected by sensory system
Manduca sexta, known as the tobacco hornworm or Carolina sphinx moth, is a lepidopteran insect that is used extensively as a model system for research in insect biochemistry, physiology, neurobiology, development, and immunity. One important benefit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::c299473f875d448eb9d9bd3f7cffd884
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058629
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tuchina, O., Groh, K., Talarico, G., Müller, C., Wielsch, N., Hupfer, Y., Svatoš, A., Grosse-Wilde, E., Hansson, B.
Publikováno v:
PLoS ONE
PLoS ONE, Vol 9, Iss 5, p e96430 (2014)
PLoS One
PLoS ONE, Vol 9, Iss 5, p e96430 (2014)
PLoS One
Crustaceans have successfully adapted to a variety of environments including fresh- and saltwater as well as land. Transition from an aquatic to a terrestrial lifestyle required adaptations of the sensory equipment of an animal, particularly in olfac