Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Gris, E. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Falcão, L. D.1, Gauche, C.1, Barros, D. M.1, Prudêncio, E. S.1, Gris, E. F.1, Sant'Anna, E. S.1, Ogliari, P. J.1, Luiz, M. T. B.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2004, Vol. 16 Issue 3, p323-332. 10p. 1 Chart, 5 Graphs.