Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Griffin, Laura E."'
Autor:
Griffin, Laura E.
According to the Centers for Disease Control, roughly 9.4% of the US population is diabetic, and at least 35% of the US population has metabolic syndrome. These diseases are associated with increased mortality risk, reduced quality of life, and alter
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/86238
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition October 2022 6(10)
Autor:
Griffin, Laura E., Diako, Charles, Miller, Lindsey E., Neilson, Andrew P., Ross, Carolyn F., Stewart, Amanda C.
Publikováno v:
In Appetite 1 January 2020 144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Griffin, Laura E.1, Kohrt, Sarah E.2,3, Rathore, Atul1, Kay, Colin D.1, Grabowska, Magdalena M.2,3,4,5, Neilson, Andrew P.1
Publikováno v:
Nutrition & Cancer. 2022, Vol. 74 Issue 1, p194-210. 17p. 1 Diagram, 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Krueger, Emily S., Griffin, Laura E., Beales, Joseph L., Lloyd, Trevor S., Brown, Nathan J., Elison, Weston S., Kay, Colin D., Neilson, Andrew P., Tessem, Jeffery S.
Publikováno v:
Metabolites (2218-1989); Jul2023, Vol. 13 Issue 7, p801, 17p
Autor:
Goodrich, Katheryn M., Fundaro, Gabrielle, Griffin, Laura E., Grant, Ar'Quette, Hulver, Matthew W., Ponder, Monica A., Neilson, Andrew P.
Publikováno v:
In Nutrition Research October 2012 32(10):787-794
Autor:
Racine, Kathryn C., Wiersema, Brian D., Griffin, Laura E., Essenmacher, Lauren A., Lee, Andrew H., Hopfer, Helene, Lambert, Joshua D., Stewart, Amanda C., Neilson, Andrew P.
Raw cocoa beans were processed to produce cocoa powders with different combinations of fermentation (unfermented, cool, or hot) and roasting (not roasted, cool, or hot). Cocoa powder extracts were characterized and assessed for α-glucosidase inhibit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::5678f0ef631a2c9a96034c5cebe9f798
https://hdl.handle.net/10919/96157
https://hdl.handle.net/10919/96157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.