Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gregotti, Cesarina"'
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Animal, 2010 May 01. 46(5), 445-449.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40663754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gregotti, Cesarina, Nucci, Amalia Di, Costa, Lucio, Manzo, Luigi, Scelsi, Roberto, Berte, Francantonio, Faustman, Elaine
Publikováno v:
Journal of Toxicology and Environmental Health Part A; May 1992, Vol. 36 Issue: 1 p59-69, 11p
Autor:
Costa, Lucio G., Manzo, Luigi, Scelsi, Roberto, Berte, Francantonio, Di Nucci, Amalia, Faustman, Elaine M., Gregotti, Cesarina
Publikováno v:
Journal of Toxicology & Environmental Health; May1992, Vol. 36 Issue 1, p59, 0p
Autor:
Papetti, Adele1, Daglia, Maria1, Grisoli, Pietro2, Dacarro, Cesare2, Gregotti, Cesarina3, Gazzani, Gabriella1 gabriella.gazzani@unipv.it
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2006, Vol. 97 Issue 1, p157-165. 9p.
One of the most extensively studied and best-established properties of coffee is its antioxidant activity. We have shown that coffee brew has the ability to inhibit lipid peroxidation completely in a rat liver microsome biological system. The inhibit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b57a4a22e5d18a3ee17771c42f219843
http://hdl.handle.net/11588/766333
http://hdl.handle.net/11588/766333
The antiradical properties of water-soluble components of both natural and roasted barley were determined in vitro, by means of DPPH* assay and the linoleic acid-beta-carotene system, and ex vivo, in rat liver hepatocyte microsomes against lipid pero
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3f5cc041dda8a120c79057a5655c1a7
http://hdl.handle.net/11588/767700
http://hdl.handle.net/11588/767700
Autor:
Papetti A; Department of Pharmaceutical Chemistry, School of Pharmacy, University of Pavia, Via Taramelli 12, 27100 Pavia, Italy., Daglia M, Aceti C, Quaglia M, Gregotti C, Gazzani G
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2006 Feb 22; Vol. 54 (4), pp. 1209-16.