Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Gregorič Matej"'
Autor:
Hribar Maša, Benedik Evgen, Gregorič Matej, Blaznik Urška, Kukec Andreja, Hristov Hristo, Žmitek Katja, Pravst Igor
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 61, Iss 1, Pp 55-72 (2022)
Vitamin D (VitD) is involved in calcium and phosphate homeostasis, bone health, and normal functioning of the immune system. VitD status is monitored using serum 25-hydroxy-vitamin D (25(OH)D) as a biomarker. Serum 25(OH)D concentrations below 30 nmo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbae1be560b14a1bb1e1071d17e54daf
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 53, Iss 2, Pp 144-155 (2014)
Uvod: Opravljena je bila analiza pojavljanja dejavnikov tveganja nezdravega načina prehranjevanja med odraslimi prebivalci Slovenije glede na biološke in sociodemografske spremenljivke.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fdaf17c68bb4ec18e27efdc514b429f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Nutrition; 9/28/2023, Vol. 9 Issue 1, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brlek, Aljaž, Gregorič, Matej
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 8/28/2023, Vol. 130 Issue 4, p709-718, 10p