Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gregg, Lori"'
Autor:
Gregg, Lori L.
A high-fat bologna was formulated to contain 30%fat/10% added water (AW). Three low-fat treatments were formulated to contain 10%fat/30%AW. Lean and fat trim for the low-fat treatments (2, 3, and 4) were combined and minced before massaging intermitt
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/44521
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-09042008-063547/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-09042008-063547/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2017 107 Part A:520-521
Publikováno v:
Industrial Biotechnology; Oct2016, Vol. 12 Issue 5, p295-302, 8p
Autor:
Wang, Yin-Tung, Gregg, Lori
Publikováno v:
Journal of Plant Growth Regulation; Dec1991, Vol. 10 Issue 1-4, p47-51, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Yin-Tung, Gregg, Lori L.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1990 43(1):55-62