Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Gregersen, Sandra Beyer"'
Autor:
Laursen, Nadia Flarup, Atıl, Gökhan Uğur, Gregersen, Sandra Beyer, Corredig, Milena, Christensen, Claus Hviid
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2024 155
Autor:
Andersen, Mads Eg, Andersen, Ulf, Wiking, Lars, Rasmussen, Jan Trige, Corredig, Milena, Gregersen, Sandra Beyer
Publikováno v:
In Food Structure April 2024 40
Autor:
Dahl, Julie Frost, Gregersen, Sandra Beyer, Andersen, Ulf, Schulz, Hans-Jörg, Corredig, Milena
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2024 148 Part A
Autor:
Nunes, Lauane, Hashemi, Negin, Gregersen, Sandra Beyer, Tavares, Guilherme M., Corredig, Milena
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grasberger, Katherine Findlay, Gregersen, Sandra Beyer, Jensen, Hanne Bak, Sanggaard, Kristian Wejse, Corredig, Milena *
Publikováno v:
In Food Structure July 2021 29
Autor:
Gregersen, Sandra Beyer, Glover, Zachary James, Wiking, Lars, Simonsen, Adam Cohen, Bertelsen, Karina, Pedersen, Bent, Poulsen, Kristian Raaby, Andersen, Ulf, Hammershøj, Marianne
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2021 111
Publikováno v:
Soft Matter; 8/7/2024, Vol. 20 Issue 29, p5675-5686, 12p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2019 254:17-24