Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gregersen, Ólavur"'
Autor:
Bak, Urd Grandorf, Nielsen, Cecilie Wirenfeldt, Marinho, Gonçalo Silva, Gregersen, Ólavur, Jónsdóttir, Rósa, Holdt, Susan Løvstad
Publikováno v:
In Algal Research September 2019 42
Publikováno v:
In Algal Research July 2018 33:36-47
Autor:
Lange, Lene, Bak, Urd Grandorf, Hansen, Steffen Cole Brandstrup, Gregersen, Olavur, Harmsen, Paulien, Karlsson, Eva Nordberg, Meyer, Anne, Mikkelsen, Maria D., Van Den Broek, Lambertus, Hreggviðsson, Guðmundur Óli
Publikováno v:
In Sustainable Seaweed Technologies 2020:3-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rijnsdorp, Adriaan D, Eigaard, Ole Ritzau, Kenny, Andrew, Hiddink, Jan Geert, Hamon, Katell, Piet, Gerjan J., Sala, Antonello, Nielsen, J. Rasmus, Polet, Hans, Laffargue, Pascal, Zengin, Mustafa, Gregersen, Ólavur
Publikováno v:
Rijnsdorp, A D, Eigaard, O R, Kenny, A, Hiddink, J G, Hamon, K, Piet, G J, Sala, A, Nielsen, J R, Polet, H, Laffargue, P, Zengin, M & Gregersen, Ó 2017, Assessing and mitigating of bottom trawling. Final BENTHIS project Report (Benthic Ecosystem Fisheries Impact Study) .
BENTHIS developed the scientific basis to quantify the impact of bottom trawling on the seafloor and the benthic ecosystem. Based on insight in how fishing gear affects the seafloor, an assessment framework was developed that provide indicators of im
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::3a4c2cd2e80a8a70b786899d0da26b4e
https://orbit.dtu.dk/en/publications/ccaedb01-eb91-4efe-a842-2474e0e08b3a
https://orbit.dtu.dk/en/publications/ccaedb01-eb91-4efe-a842-2474e0e08b3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aachmann, Finn L., Aasen, Inga Marie, Aguilar, Cristóbal N., Aparicio, E., Bak, Urd Grandorf, Barriada, Jose L., Batool, Amna, Bedoux, Gilles, Bourgougnon, Nathalie, Carvalho, Duarte Nuno, Chye, Fook Yee, Cortès, Hugo Pliego, Critchley, Alan T., Daugbjerg-Christensen, Monica, Van Den Broek, Lambertus, Díaz-Reinoso, Beatriz, Dobruchowska, Justyna M., Fernández-Labrada, Miguel, Freile-Pelegrín, Yolanda, Fridjonsson, Olafur H., Garcia-Vaquero, Marco, Gomez, Laura, González-Ballesteros, Noelia, Goto, Motonobu, Gregersen, Olavur, Hansen, Steffen Cole Brandstrup, Hardouin, Kévin, Harmsen, Paulien, Herrero, Roberto, Hreggviðsson, Guðmundur Óli, Hurtado, Anicia Q., Illera-Vives, Marta, Inácio, Ana Rita, Kanda, Hideki, Karlsson, Eva Nordberg, Kostas, Emily T., Kraan, Stefan, Kristjansdottir, Thordis, Lange, Lene, Lara, Abraham, Laurens, Lieve M.L., Linares-Pastén, Javier, Lodeiro, Pablo, López-Mosquera, María Elvira, Loredo-Treviño, A., Machmudah, Siti, Maneein, Supattra, Martins, Margarida, Menaa, Farid, Meyer, Anne, Mikkelsen, Maria D., Milledge, John J., Moenaert, Antoine, Moreira, Ramón, Nelson, Robert S., Nordberg-Karlsson, Eva M., Padam, Birdie Scott, Peñuela, Ana, Rajauria, G., Reis, Rui L., Renuka, Remya Rajan, Robledo, Daniel, Rodríguez-Argüelles, M. Carmen, Rodriguez-Barro, Pilar, Rodríguez-Jasso, Rosa M., Ruiz, Héctor A., Santiago, Arufe, Sastre de Vicente, Manuel E., Sathyamoorthy, Gayathri, Seoane Labandeira, Socorro, Silva, Tiago H., Sletta, Håvard, Sousa, Rita O., Terme, Nolwenn, Thomsen, Marianne, Tiwari, Brijesh, Tøndervik, Anne, Ventura, Sónia P.M., Vilariño, Teresa, Wahyudiono, Yoganandham, Suman Thodhal, Zhang, Xueqian
Publikováno v:
In Sustainable Seaweed Technologies 2020:xiii-xviii
Autor:
Viðarsson, Jónas R., Gregersen, Ólavur, Olsen, Petter, Gunnlaugsson, Valur N., Djurhuus, Durita R., Finnbjörnsson, Þorvaldur, Pétursdóttir, Anna María
Cod and haddock products from the North Atlantic come primarily from sustainably harvested stocks, are healthy to eat and have comparatively low environmental impact. In an ideal world these favourable characteristics should provide these products wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::0eb71525ae6a0550d24c12d3db229fad
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-5513
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-5513
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.