Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Greenhouse gas emission mitigation"'
Autor:
Yoshiteru Hamatani, Takahiro Watari, Masashi Hatamoto, Takashi Yamaguchi, Tjandra Setiadi, Toshihiko Konda
Publikováno v:
Water Science and Engineering, Vol 16, Iss 3, Pp 271-279 (2023)
This study examined the application of co-benefit-type wastewater treatment technology in the fish-processing industry. Given that there was a dearth of information on fish-processing industrial wastewater in Indonesia, site surveys were conducted. F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57fe034e44e047778dfa2d293447905b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbon Balance and Management, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Abstract Background The Agriculture, Forestry and Other Land Use (AFOLU) sector is responsible for almost a quarter of the global Greenhouse gases (GHG) emissions. The emissions associated with AFOLU activities are projected to increase in the future
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeb721eeeed448ca80039bc691f723f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azam Borzquei, Ana Gabriela Pérez Castillo, Mohammad Zaman, Khadim Dawar, Aamir Khan, Kamil Sardar, Christoph Müller, Alberto Sanz Cobena
Publikováno v:
Pedosphere, vol.31(2), pp.323-331
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Nitrification inhibitors are widely used in agriculture to mitigate nitrous oxide (N2O) emission and increase crop yield. However, no concrete information on their mitigation of N2O emission is available under soil and environmental conditions as in
Publikováno v:
Journal of industrial ecology
Xue, L, Cao, Z, Scherhaufer, S, Östergren, K, Cheng, S & Liu, G 2021, ' Mapping the EU tomato supply chain from farm to fork for greenhouse gas emission mitigation strategies ', Journal of Industrial Ecology, vol. 25, no. 2, pp. 377-389 . https://doi.org/10.1111/jiec.13080
Xue, L, Cao, Z, Scherhaufer, S, Östergren, K, Cheng, S & Liu, G 2021, ' Mapping the EU tomato supply chain from farm to fork for greenhouse gas emission mitigation strategies ', Journal of Industrial Ecology, vol. 25, no. 2, pp. 377-389 . https://doi.org/10.1111/jiec.13080
Tomato and tomato products are the most consumed vegetables worldwide. However, reduction of their relatively high emission intensity can be a key to mitigating greenhouse gas (GHG) emissions of the agrifood sector. Using the European Union (EU) and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Battalia, M., Thomason, W., Fike, J. H., Evanilo, G. K., von Kossel, M., Babur, E., Iqbal, Y., Diatta, A. A.
Publikováno v:
Bioenergy; No. 1 (2021); 16–20
Біоенергетика; № 1 (2021); 16–20
Біоенергетика; № 1 (2021); 16–20
Biofuel production from crop residues is widely recognized as an essential component of developing a bioeconomy, but the removal of crop residues still raises many questions about the sustainability of the cropping system. Therefore, this study revie