Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Green tea quality"'
Autor:
Dedy Rahman Wijaya, Rini Handayani, Muhammad Dzakyyuddin Badri, Shabri Shabri, Vitria Puspitasari Rahadi
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 17, Iss 1, Pp 1-3 (2024)
Abstract Objectives In recent years, there has been much discussion and research on electronic nose (e-nose). This topic has developed mainly in the medical and food fields. Typically, e-nose is combined with machine learning algorithms to predict or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21f20f234abc4caca78afa59da69bace
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100399- (2023)
Tea is the most consumed beverage in the world next to water. Organic tea manufacturing has increased worldwide during recent decades owing to the benefits for human well-being and the environment, regardless of the overall lower yields of organic sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40d0095e479344c5be08be1321002215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Du Rand, Esther Elizabeth
Theanine is a free, non-protein amino acid found in Camellia sinensis (tea) leaves. It is the main amino acid component in tea and contributes 1 to 2% of the dry weight of tea leaves. The content of amino acids is a key green tea quality parameter. H
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/28932
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-10222009-123647/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-10222009-123647/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.