Zobrazeno 1 - 10
of 925
pro vyhledávání: '"Green tea quality"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nan Chen, Zeting Jiao, Ke Xie, Junying Liu, Peng Yao, Yangchao Luo, Tiehua Zhang, Ken Cheng, Changhui Zhao
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10462-10480 (2024)
ABSTRACT: Tea drinks have a long history and milk is often added to enhance the taste and nutritional value, whereas the interaction between the tea bioactive compounds with proteins has not been systematically investigated. In this study, a milk-tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45ccf50383bf4d8f9c26e2290650b3f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tang, Yu, Wang, Fan, Zhao, Xiaoqing, Yang, Guijun, Xu, Bo, Zhang, Ying, Xu, Ze, Yang, Haibin, Yan, Lei, Li, Long
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2023 123
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 2, p 35 (2024)
This study investigated the impact of storage temperatures (−20 °C, room temperature, and 40 °C) on the sensory evaluation, metabolites, and volatile compounds of green tea stored for 12 months. The sensory evaluation revealed that tea samples st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9702949311b4e0b8b94f5e227365220
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuo, Yamin, Tan, Gaohao, Xiang, Di, Chen, Ling, Wang, Jiao, Zhang, Shengsheng, Bai, Zhiwen, Wu, Qing
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 September 2021 258
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100354- (2022)
Second-drying is a key process of green tea manufacturing, however, hitherto the effect of second-drying methods on green tea quality has not been assessed. In this study, we compared the effect of three heat transfer drying methods (heat radiation,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c48e2616063b406e82c2db5d835b311c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.