Zobrazeno 1 - 10
of 607
pro vyhledávání: '"Green leafy vegetables"'
Autor:
Islam, Aminul a, Sultan, Md Zakir b, ⁎, Ali, Md Ashraf a, Mia, Md Lemon a, Salam, Md Abdus a, ⁎⁎
Publikováno v:
In Heliyon 15 January 2025 11(1)
Autor:
Medet Zor, Sevgi Kocaoba
Publikováno v:
SN Applied Sciences, Vol 5, Iss 6, Pp 1-15 (2023)
Abstract This study focused on the analysis of mineral and heavy metal contents of spinach, lettuce and parsley samples in different regions to investigate the risks of chronic exposure to heavy metal contamination. After the microwave digestion proc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/802668fb1861480d9799f40d58633966
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 6, p 967 (2024)
Due to the advantages of improving vegetable quality and reducing labor, technology for the orderly harvesting of green leafy vegetables has always been the focus of research. The core of the technology is the clamping and conveying device. At presen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ee84251cd4e4a299d799b166918203f
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 51, Iss 4 (2023)
Spinach (Spinacia oleracea L.) is a highly valuable leafy vegetable, abundant in vitamins, minerals, and antioxidants, offering various health benefits such as enhancing cardiovascular health, reducing inflammation, and aiding digestion. Consequently
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/125d21a02c5848a9990767005db2c654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e17137- (2023)
Colocasia leaves are high in nutrients and other phytochemicals but their utilization remains limited due to a lack of awareness. Higher content of anti-nutritional factors like oxalic and tannic acid in Colocasia leaves limit nutrient availability.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7280b77d10364113bf4813447cbc5894
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 2 (2023)
The current demand for edible vegetable oil is increasing worldwide, and the development of new sources of high-quality vegetable edible oil is an essential task. There is also a huge demand for biodiesel in domestic and industrial applications, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09b98cd2cfdc4cb3824215f9700842ee
Autor:
Patience Atitsogbey, Emmanuel Kyereh, Hayford Ofori, Paa-Nii T. Johnson, Matilda Steiner-Asiedu
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 4, Pp e15466- (2023)
Green leafy vegetables (such as cocoyam (Colocasia spp) leaves, spinach (Spinach spp), amaranths (Amaranthus spp), roselle leaves (Hibiscus spp), and lettuce (Lactuca spp)) form a major part of Ghanaian meals providing essential vitamin such as A, B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94a2f0b0d8ba42758a874769ebbeaa12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.