Zobrazeno 1 - 10
of 1 382
pro vyhledávání: '"Green fluorescent protein (GFP)"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Self-assembling DNA nanoparticles have the potential to significantly advance the targeted delivery of molecular cargo owing to their chemical and architectural flexibility. Recently, it has been demonstrated that the genetic code embedded i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e138c11923040df849d9acfc08bdec2
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Various techniques using fluorescent reporter probes have been developed, such as GFP transgenic mouse lines that are used to detect spatial–temporal expression levels of genes. Although GFP expression is largely considered non-toxic, rece
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2dab7df0da4440b8c710ea357988976
Establishment of an Agrobacterium tumefaciens-Mediated Transformation System for Hirsutella sinensis
Autor:
Lijuan Wu, Xinkun Hu, Shen Yan, Zenglin Wu, Xuzhong Tang, Lei Xie, Yujie Qiu, Rui Li, Ji Chen, Mengliang Tian
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 46, Iss 9, Pp 10618-10632 (2024)
Ophiocordyceps sinensis (Berk.) is a complex is formed by Hepialidae larvae and Hirsutella sinensis. Infestation by H. sinensis, interaction with host larvae, and fruiting body development are three crucial processes affecting the formation of O. sin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/763717910fa541d692b3be7384668d5e
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 2992 (2024)
Medicago sativa L. (Alfalfa) is a globally recognized forage legume that has recently gained attention for its high protein content, making it suitable for both human and animal consumption. However, due to its perennial nature and autotetraploid gen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d07263d6f37414c914d798deaaf984e
Autor:
Artur Pinski, Alexander Betekhtin
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn. is an exceptional crop known for its remarkable health benefits, high levels of beneficial polyphenols and gluten-free properties, making it highly sought-after as a functional food. Its self-fertilisation capability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/230c091627ad400a93d7384548f206a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.