Zobrazeno 1 - 10
of 1 264
pro vyhledávání: '"Green extraction technologies"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lazić, Vesna1 (AUTHOR) vlazic93@gmail.com, Klaus, Anita1 (AUTHOR) aklaus@agrif.bg.ac.rs, Kozarski, Maja1 (AUTHOR) maja@agrif.bg.ac.rs, Doroški, Ana1 (AUTHOR) ana.doroski@agrif.bg.ac.rs, Tosti, Tomislav2 (AUTHOR) tosti@chem.bg.ac.rs, Simić, Siniša3 (AUTHOR) sinisa.simic@uns.ac.rs, Vunduk, Jovana4 (AUTHOR) jvunduk@iofh.bg.ac.rs
Publikováno v:
Journal of Fungi. Mar2024, Vol. 10 Issue 3, p225. 20p.
Autor:
Freitas, Lucas Cantão, Santos, Rogério Willian Silva dos, Reis, Felipe Richter, Haminiuk, Charles Windson Isidoro, Corazza, Marcos Lúcio, Masson, Maria Lucia
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Y; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Yan N; Plant Functional Component Research Center, Tobacco Research Institute of Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laoshan District, Qingdao, China., Chen Q; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Dong L; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Li Y; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Weng P; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Wu Z; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Pan D; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China., Liu L; Department of Food Science and Technology, University of Nebraska-Lincoln, Lincoln, Nebraska, USA., Farag MA; Pharmacognosy Department, Faculty of Pharmacy, Cairo University, Cairo, Egypt., Wang L; School of Liquor and Food Engineering, Guizhou University, Guiyang, Guizhou, China., Liu L; State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Key Laboratory of Animal Protein Deep Processing Technology of Zhejiang, Zhejiang-Malaysia Joint Research Laboratory for Agricultural Product Processing and Nutrition, School of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, Zhejiang, China.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024 Nov; Vol. 64 (31), pp. 11493-11509. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 08.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvetanović Kljakić, Aleksandra, Stupar, Alena, Terzić, Milena, Božunović, Jelena, Gašić, Uroš, Zengin, Gokhan, Yildiztugay, Evren
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy June 2023 33