Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Green chickpea"'
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 75-86 (2021)
The present study was aimed to model the hydration characteristics of green chickpea (GC) using mathematical modelling and examine predictive ability of artificial neural network (ANN) modelling. Hydration of GC was performed at different temperature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a521437b5c424583d119d9cf7c8d96
Autor:
Korkmaz, Kubra
Bu çalışmada, biyosorpsiyon alanında yapılmış çalışmalara katkı sağlamak amaçlanmıştır. Bu amaçla, yeni bir alternatif olarak yeşil nohut kabuğu (YNK) ile sulu çözeltiden kurşun (Pb+2) ağır metali ve diklofenak sodyum (DCF) il
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86470cf2d76170e65b24255043f6bf18
https://hdl.handle.net/20.500.12402/2053
https://hdl.handle.net/20.500.12402/2053
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AMB Express
The production of phytase using Aspergillus niger NCIM 563 under submerged fermentation conditions was studied using protein rich chickpea flour as substrate. Employing a hybrid statistical media optimization strategy of Plackett–Burman and Box-Beh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.