Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Green chickpea"'
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 75-86 (2021)
The present study was aimed to model the hydration characteristics of green chickpea (GC) using mathematical modelling and examine predictive ability of artificial neural network (ANN) modelling. Hydration of GC was performed at different temperature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a521437b5c424583d119d9cf7c8d96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chemical Studies. 8:649-656
The research work on effect of different combination of green chickpea and sugar on physico-chemical properties of burfi, was conducted during 2018-2019 in the Division of Animal Husbandry and Dairy Science, Rajarshee Chhatrapati Shahu Maharaj Colleg
Autor:
Patricio Ap醗z-Barrios, Yurixhi Atenea Raya-Monta駉, JosAlberto Salvador Escalante-Estrada, Maricela Ap醗z-Barrios, Juan Carlos 羖varez-Hern醤dez
Publikováno v:
Phyton. 90:1193-1203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Pedro Campos-Sauceda, Manuel Alonso Báez-Sañudo, Rosalba Contreras-Martínez, María Dolores Muy-Rangel, Tomás Osuna-Enciso, Josefa Adriana Sañudo-Barajas, Benigno Valdez-Torres, José Basilio-Heredia, Mercedes Verdugo-Perales
Publikováno v:
Revista Chapingo Serie Horticultura. :39-45
The objectives of this investigation were to characterize the quality components of the chickpea fruit, to describe the anatomy of the pod, and to study postharvest technology for increasing the shelf life of the fruits. Green chickpeas cv. ‘Blanco
Publikováno v:
Peptides. 24:659-663
A peptide designated cicerarin, with an N-terminal amino acid sequence VKSTGRADDDLAVKTKYLPP dissimilar from known proteins and peptides and a molecular mass of 8 kDa, was isolated from seeds of the green chickpea Cicer arietinum cv green chickpea. Ci
Autor:
Korkmaz, Kubra
Bu çalışmada, biyosorpsiyon alanında yapılmış çalışmalara katkı sağlamak amaçlanmıştır. Bu amaçla, yeni bir alternatif olarak yeşil nohut kabuğu (YNK) ile sulu çözeltiden kurşun (Pb+2) ağır metali ve diklofenak sodyum (DCF) il
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86470cf2d76170e65b24255043f6bf18
https://hdl.handle.net/20.500.12402/2053
https://hdl.handle.net/20.500.12402/2053