Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Green algae Ulva lactuca"'
Green algae Ulva lactuca-derived biochar-sulfur improves the adsorption of methylene blue from water
Autor:
Amany G. M. Shoaib, Huu-Tap Van, Dinh-Trinh Tran, Amany El Sikaily, Mohamed A. Hassaan, Ahmed El Nemr
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-24 (2024)
Abstract The present investigation explores the efficacy of green algae Ulva lactuca biochar-sulfur (GABS) modified with H2SO4 and NaHCO3 in adsorbing methylene blue (MB) dye from aqueous solutions. The impact of solution pH, contact duration, GABS d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a9562743552498aa8f83c40b5a454ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JKKI (Jurnal Kedokteran dan Kesehatan Indonesia), Vol 7, Iss 5, Pp 181-186 (2016)
Background : Nowadays, cardiovascular disease is increasing in number each year. It is triggered by high cholesterol diet consumed by urban people. Green algae (Ulva lactuca L.) contains phytomelatonin levels that can ease cholesterol. Objective : T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/444c64746e1e4711b161cb9384a490cf
Статья посвящена обзору новых трендов на мировом рынке, связанных с возможностью использования морских водорослей в качестве замените
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::987edb188f4c53cdad70746dfd466be4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Kedokteran dan Kesehatan Indonesia; JKKI, Vol 7, No 5, (2016); 181-186
JKKI (Jurnal Kedokteran dan Kesehatan Indonesia), Vol 7, Iss 5, Pp 181-186 (2016)
JKKI (Jurnal Kedokteran dan Kesehatan Indonesia), Vol 7, Iss 5, Pp 181-186 (2016)
Background : Nowadays, cardiovascular disease is increasing in number each year. It is triggered by high cholesterol diet consumed by urban people. Green algae (Ulva lactuca L.) contains phytomelatonin levels that can ease cholesterol. Objective : To