Zobrazeno 1 - 10
of 2 080
pro vyhledávání: '"Green Tea Polyphenols"'
Autor:
Yao Xue, Yan-Na Zhang, Man Wang, Hui-Yuan Fu, Ying-Chao Mao, Min Hu, Mei-Tao Sun, Hong-Gang Guo, Lin Cao, Chen-Zhuo Feng
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e26200- (2024)
Postoperative delirium (POD) is a severe postoperative complication characterized by delirium-like symptoms. So far, no effective preventable strategy for POD prevention has been identified. Reports show that the consumption of green tea polyphenols
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b5122a2a24046499d4e6f2fad04031f
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100941- (2023)
In this study, the physiochemical characters including moisture content variation, pH, total soluble solids (TSS), color, ascorbic acid content, total polyphenols, and antioxidant activities of mango powder fortified with green tea polyphenols (GTP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce29027758564234a51c041a96374f44
Autor:
Weiguo Lao, Yi Zhao, Yi Tan, Michael Johnson, Yan Li, Linda Xiao, Jing Cheng, Yiguang Lin, Xianqin Qu
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 44, Iss 12, Pp 6046-6058 (2022)
We previously showed that green tea polyphenols (GTPs) exert antiadipogenic effects on preadipocyte proliferation. Here, we investigated the regulatory effects of GTPs on osteogenesis and adipogenesis during early differentiation of human adipose tis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae07e5ad9ac94746a4cad8ce880722be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 7, pp. 2380-2397.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2020-0648
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1402 (2023)
Oat milk has become preferential because of its low calorie nature and high dietary fiber content, but its ability to “curdle” when mixed with tea can affect the consumer acceptability for oat milk tea. In this study, a model system for oat milk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d46a5347ed974228b25f3f731581e580
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The beneficial effects of green tea polyphenols (GTPs) on D-galactose (D-Gal)-induced liver aging in male Kunming mice were investigated. For this purpose, 40 adult male Kunming mice were divided into four groups. All animals, except for the normal c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5da4cee25c16402ea98478d78b10fb78