Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Grawé KP"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jorhem L; National Food Administration, SE-751 26 Uppsala, Sweden. lajo@slv.se, Astrand C, Sundström B, Baxter M, Stokes P, Lewis J, Grawé KP
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2008 Mar; Vol. 25 (3), pp. 284-92. Date of Electronic Publication: 2007 Sep 28.
Autor:
Hellström L; Department of Environmental Medicine and Public Health, County Council of Kalmar, Oskarshamn, Sweden. lennarth@ltkalmar.se, Persson B, Brudin L, Grawé KP, Oborn I, Järup L
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2007 Feb 15; Vol. 373 (2-3), pp. 447-55. Date of Electronic Publication: 2007 Jan 11.
Autor:
Darnerud PO; Toxicology Division, National Food Administration, P.O. Box 622, SE-751 26 Uppsala, Sweden. per.ola.darnerud@slv.se, Atuma S, Aune M, Bjerselius R, Glynn A, Grawé KP, Becker W
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association [Food Chem Toxicol] 2006 Sep; Vol. 44 (9), pp. 1597-606. Date of Electronic Publication: 2006 Apr 06.