Zobrazeno 1 - 10
of 512
pro vyhledávání: '"Grape wine"'
Publikováno v:
Azerbaijan Industry Agriculture Review. Nov2021, p10-11. 2p.
Autor:
Zhong Zhang, Huiqing Wang, Hongchuan Xia, Lijun Sun, Qingchen Zhang, Hui Yang, Junxiang Zhang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100930- (2023)
Hanseniaspora uvarum is a prevalent yeast species in vineyards. However, its application in grape wine fermentation remains limited. This study used culture-dependent and -independent approaches to investigate the dynamics of H. uvarum during the spo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b42a8346392c47f4b19a00a9994a7029
Autor:
Tsolcha, Olga N.1, Tekerlekopoulou, Athanasia G.1 atekerle@upatras.gr, Akratos, Christos S.1, Aggelis, George2, Genitsaris, Savvas3, Moustaka-Gouni, Maria3, Vayenas, Dimitrios V.4,5
Publikováno v:
Journal of Cleaner Production. Apr2017, Vol. 148, p185-193. 9p.
Autor:
Antonietta Baiano, Anna Fiore, Barbara la Gatta, Vittorio Capozzi, Nicola De Simone, Carmela Gerardi, Francesco Grieco
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 1, p 8 (2024)
Craft beer quality is the result of the complex interactions among ingredients. The purpose of this work was to assess the influence of combinations of cereal mixtures, yeast strains, and sucrose added for the refermentation in bottle on the physico-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3344291ef95c4f548332b0b42c1d6363
Autor:
Qinghao ZHAO, Shengnan WANG, Guorong DU, Pengtao ZHAO, Chenyaqiong CHENG, Xiaomeng CAO, Hui LIU, Xiaoyu WANG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 426-432 (2022)
The astringency of wine has always been a hot topic in wine research, and a variety of research methods have evolved from it. In the astringency research system, there are various qualitative and quantitative methods related to the astringency substa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dabdde121bb410fbf7f87477c63e33b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Australian & New Zealand Grapegrower & Winemaker. Dec2014, Issue 611, p73-76. 4p.
Autor:
Hall, James A.
Publikováno v:
Australian & New Zealand Grapegrower & Winemaker. Jul2015, Issue 618, p55-61. 6p.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. Aug2018, Vol. 125 Issue 2, p513-527. 15p. 1 Color Photograph, 2 Charts, 5 Graphs.