Zobrazeno 1 - 10
of 27 661
pro vyhledávání: '"Grape wine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Autor:
Iyer, Vignesh M1, Nair, Sreelakshmi R1, Ganesh, Sanjeev K1, Subathra Devi C, Mohanasrinivasan V.1 subaresearch@rediffmail.com
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Apr/May2024, Vol. 13 Issue 5, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katarina Delić, Danijel D. Milinčić, Mirjana B. Pešić, Steva Steva Lević, Viktor A. Nedović, Anne-Laure Gancel, Michael Jourdes, Pierre-Louis Teissedre
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 4 (2024)
Anthocyanins are polyphenols found in red grapes, wines and their by-products. This scientific paper reviews their physiological significance in grape tissues, the biochemical transformations they undergo during winemaking and wine aging, their poten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51d6583af04411190b49106722b19be
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 19, Pp e38737- (2024)
This work aimed to analyse the effect of particle size on bioactive compounds of different by-products. Orange, apple, and grape-wine by-products obtained from industrial production were dried and ground at two sizes: 1 mm and 0.5 mm. Pomaces were an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26bf5969e3aa47659babc2b92114175b
Autor:
Romano, Andrea1 (AUTHOR) andrea.romano910@gmail.com, Capozzi, Vittorio2 (AUTHOR) vittorio.capozzi@ispa.cnr.it, Khomenko, Iuliia1 (AUTHOR), Biasioli, Franco1 (AUTHOR) andrea.romano910@gmail.com
Publikováno v:
Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 22, p7642. 17p.
Autor:
Nogueira, Danielle P., Jiménez-Moreno, Nerea, Esparza, Irene, Moler, Jose Antonio, Ferreira-Santos, Pedro, Sagües, Ana, Teixeira, José António, Ancín-Azpilicueta, Carmen
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6