Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Grape proteins"'
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2018, 102 (12), pp.5173-5183. ⟨10.1007/s00253-018-8980-y⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2018, 102 (12), pp.5173-5183. ⟨10.1007/s00253-018-8980-y⟩
International audience; The perception of haze in wine is brought about when pathogenesis-related proteins become unstable and aggregate, subsequently resulting in crosslinking until it develops into light-dispersing particles. Elimination of these p
The study of withered grape infection by Penicillium, a potentially toxigenic fungus, is relevant to preserve grape quality during the post-harvest dehydration process. This report describes the first proteomic analysis of Amarone wine grapes, infect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::54931fab7981ec5d48b9ffc1fe983a44
http://hdl.handle.net/11562/935257
http://hdl.handle.net/11562/935257
Autor:
Simone Vincenzi, Serena Tolin, Luca Simone Cocolin, Andrea Curioni, Luca Giorgio Carlo Rolle, Kalliopi Rantsiou
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 732:130-136
During the off-vine natural withering process of Erbaluce (white) grapes to obtain “Erbaluce Caluso” Passito wine, some berries change in color from green-yellow to blue. This phenomenon appears at different extents in different years and might b
Autor:
Cinzia Franchin, Renato Millioni, Giacomo Zapparoli, Giorgio Arrigoni, Barbara Simonato, Marilinda Lorenzini
Publikováno v:
Food chemistry. 179
The evaluation of Botrytis cinerea as noble rot on withered grapes is of great importance to predict the wine sensory/organoleptic properties and to manage the winemaking process of Amarone, a passito dry red wine. This report describes the first pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, S., Pereira, M.A.P., Mesquita, P.R., Tanganho, M.C., Loureiro, V.B., Teixeira, A., Ferreira, R.A.
In the present work the antibodies previsously produced (Monteiro, et al., 1999) are used to analyse the provenience of the wine proteins.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1716::da9d7525771229fe42bbe3c769157368
https://hdl.handle.net/10400.11/1910
https://hdl.handle.net/10400.11/1910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.