Zobrazeno 1 - 10
of 509
pro vyhledávání: '"Grape proteins"'
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jun2018, Vol. 102 Issue 12, p5173-5183. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Igor Lukić, Ivana Horvat
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1534 (2020)
To test the effect of the moment of bentonite addition, co-addition of tannins, and bentonite type on the differential affinity of pathogenesis-related (PR) proteins towards bentonite during grape must fermentation, three separate experiments were se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83b104ed81f44d74acf1654cdce896f9
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2018, 102 (12), pp.5173-5183. ⟨10.1007/s00253-018-8980-y⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2018, 102 (12), pp.5173-5183. ⟨10.1007/s00253-018-8980-y⟩
International audience; The perception of haze in wine is brought about when pathogenesis-related proteins become unstable and aggregate, subsequently resulting in crosslinking until it develops into light-dispersing particles. Elimination of these p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivana Horvat, Igor Lukić
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 11
Foods, Vol 9, Iss 1534, p 1534 (2020)
Volume 9
Issue 11
Foods, Vol 9, Iss 1534, p 1534 (2020)
To test the effect of the moment of bentonite addition, co-addition of tannins, and bentonite type on the differential affinity of pathogenesis-related (PR) proteins towards bentonite during grape must fermentation, three separate experiments were se
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.