Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Granuzzo P"'
Autor:
Elena Granuzzo
Publikováno v:
Journal of Art Historiography, Vol 27, Pp 27-EG1 (2022)
The influential art library of Count Leopoldo Cicognara (1767-1834) testifies to his scholarship and bibliophilic passions; it testifies equally to his devotion to providing others, artists and scholars alike, with tools for their work. He valued pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f018c56656b46818afe5e5334984ea7
Autor:
Sara Granuzzo, Francesca Righetto, Caterina Peggion, Matteo Bosaro, Martina Frizzarin, Paolo Antoniali, Geppo Sartori, Raffaele Lopreiato
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 3, p 280 (2023)
Sulphur dioxide (SO2) is mostly used as an antioxidant additive in winemaking, but excessive levels may be harmful to both wine quality and consumers health. During fermentation, yeast Saccharomyces cerevisiae contributes significantly to final SO2 l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6a81b9e0ca647ca97929d463ab5673f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marina Caldana, Davide Lombardi, Silvia Urbani, Francesca Pellini, Sara Mirandola, Eleonora Granuzzo, Giovanni Paolo Pollini
Publikováno v:
Archives of Breast Cancer (2020)
Background: In women undergoing breast surgery, Measurement of Patient Related Outcome Measures (PROMs) is important for improving the process of care, focusing on the patient's perspective. BREASTQ is a validated patient-reported outcome measure use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf9da7c2f8224ab09011ba31a3fdca82
Autor:
Flora V. Romeo, Gina Granuzzo, Paola Foti, Gabriele Ballistreri, Cinzia Caggia, Paolo Rapisarda
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 7, p 1944 (2021)
Olive mill wastewater (OMW) contains valuable and interesting bioactive compounds, among which is hydroxytyrosol, which is characterized by a remarkable antioxidant activity. Due to the health claims related to olive polyphenols, the aim of this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1169fcc1e8847b5a22389dbd42893ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júnior Issamu Yasuoka, Paulo Roberto de Lima Meirelles, Marina Gabriela Berchiol da Silva, Jonas Teixeira Granuzzo, Marcia Pereira da Silva
Publikováno v:
Boletim de Indústria Animal, Vol 72, Iss 4, Pp 298-303 (2016)
The objective of this study was to evaluate the effect of inclusion of different levels of pelleted citrus pulp (PCP) on the quality of xaraés grass silage. Xaraés grass was ensiled at 54 days of growth with 0, 10, 20 and 30% PCP and divided into 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bd5b3982be545cd885c6f8e7de22e06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.