Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Granella, Suian José"'
Autor:
Granella, Suian José
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UNIOESTEUniversidade Estadual do Oeste do ParanáUNIOESTE.
Submitted by Neusa Fagundes (neusa.fagundes@unioeste.br) on 2018-06-15T14:40:42Z No. of bitstreams: 2 Suian_Granella2018.pdf: 12037340 bytes, checksum: e79d50a23a20a18669ee3d99f5f048a2 (MD5) license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf
Externí odkaz:
http://tede.unioeste.br/handle/tede/3759
Autor:
de Oliveira Paz, Carlos Henrique, Coelho, Silvia Renata Machado, Schoeninger, Vanderleia, Christ, Divair, Granella, Suian José
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2023 90
Autor:
Bechlin, Taise Raquel, Granella, Suian José, Christ, Divair, Coelho, Silvia Renata M., Paz, Carlos Henrique de O.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2020 123:80-89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Granella, Suian José
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Submitted by Edineia Teixeira (edineia.teixeira@unioeste.br) on 2022-07-18T17:56:41Z No. of bitstreams: 2 Suian_Granella2022.pdf: 2938230 bytes, checksum: 8cb2391dc80dec25ee05bc60fe0470f5 (MD5) license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f9c48de27f619bd348ccc7843357cbb1
https://tede.unioeste.br/handle/tede/6116
https://tede.unioeste.br/handle/tede/6116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Granella, Suian José1 suiangranella@hotmail.com, Christ, Divair1, Bechlin, Taise Raquel1, Werncke, Ivan1, Coelho, Silvia Renata Machado1
Publikováno v:
Journal of Seed Science. jul-set2018, Vol. 40 Issue 3, p288-295. 8p.
Publikováno v:
Nativa; v. 8 n. 1 (2020); 124-128
Nativa; Vol. 8 No. 1 (2020); 124-128
Nativa (Sinop)
Universidade Federal de Mato Grosso (UFMT)
instacron:UFMT
Nativa; v. 8, n. 1 (2020); 124-128
Nativa; Vol. 8 No. 1 (2020); 124-128
Nativa (Sinop)
Universidade Federal de Mato Grosso (UFMT)
instacron:UFMT
Nativa; v. 8, n. 1 (2020); 124-128
A manutenção da qualidade de sementes de crotalária (Crotalaria spectabilis Roth) por meio do equilíbrio higroscópico é uma forma de conhecer os níveis de teor de água seguros ao armazenamento. Desta forma, objetivou-se determinar as isoterma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8fa2469f84ade25ef2a66c6769166733
https://periodicoscientificos.ufmt.br/ojs/index.php/nativa/article/view/7750
https://periodicoscientificos.ufmt.br/ojs/index.php/nativa/article/view/7750
Publikováno v:
Poljoprivredna tehnika. 43:1-10
Ozone owns high oxidative potential against a broad microbial spectrum and can be applied directly in grain and seed for decontamination fungal and mycotoxin reduction. Thus, the objective of this work was to evaluate the effect of ozonation in the c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.