Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"Granby P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shuchita Mundle, Hillary Bracken, Vaishali Khedikar, Jayashree Mulik, Brian Faragher, Thomas Easterling, Simon Leigh, Paul Granby, Alan Haycox, Mark A. Turner, Kate Lightly, Miroslava Ebringer, Zarko Alfirevic, Beverly Winikoff, Andrew D. Weeks
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 14, Iss 1, Pp 1-4 (2021)
Abstract Objectives Induction of labour (IOL), or starting labour artificially, can be a lifesaving intervention for pregnant women and their babies, and rates are rising significantly globally. As rates increase, it becomes increasingly important to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e4b890ec8a2435ab4ad69274eda7986
Autor:
Thomas Soroski, Thiago da Cunha Vasco, Sally Newton-Mason, Saffrin Granby, Caitlin Lewis, Anuj Harisinghani, Matteo Rizzo, Cristina Conati, Gabriel Murray, Giuseppe Carenini, Thalia S Field, Hyeju Jang
Publikováno v:
JMIR Aging, Vol 5, Iss 3, p e33460 (2022)
BackgroundSpeech data for medical research can be collected noninvasively and in large volumes. Speech analysis has shown promise in diagnosing neurodegenerative disease. To effectively leverage speech data, transcription is important, as there is va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8dcd6819cb84036ba99adf78894fa49
Autor:
Reina Elisabeth Vellinga, Matthijs Sam, Hans Verhagen, Lea Sletting Jakobsen, Gitte Ravn-Haren, Minami Sugimoto, Duarte Torres, Ryoko Katagiri, Beate Julie Thu, Kit Granby, Jeljer Hoekstra, Elisabeth Helena Maria Temme
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2022)
Background: Seaweed has a high potential for nourishing the future planet. However, besides being beneficial, it also contains adverse components; this poses the question whether consumption of seaweed foods overall contributes beneficially or detrim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f96832ba931475ab48b92bed8a2624b
Autor:
Hyeju Jang, Thomas Soroski, Matteo Rizzo, Oswald Barral, Anuj Harisinghani, Sally Newton-Mason, Saffrin Granby, Thiago Monnerat Stutz da Cunha Vasco, Caitlin Lewis, Pavan Tutt, Giuseppe Carenini, Cristina Conati, Thalia S. Field
Publikováno v:
Frontiers in Human Neuroscience, Vol 15 (2021)
Alzheimer’s disease (AD) is a progressive neurodegenerative condition that results in impaired performance in multiple cognitive domains. Preclinical changes in eye movements and language can occur with the disease, and progress alongside worsening
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7c0149716aa4a36b2ad016b58688396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 32, Iss 5, Pp 443-448 (2014)
The occurrence of furan in home cooked food was studied. Cooking was found to reduce the level of furan in ready-to-eat foods, however on average around 50% of furan remain in the foods. The analysis of furan occurrence revealed that it is most commo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59e9bc379a55492cb7fface6f9bc3769