Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Grané, Nuria"'
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2007 592(1):9-15
Autor:
Vidal, Lorena, Psillakis, Elefteria, Domini, Claudia E., Grané, Nuria, Marken, Frank, Canals, Antonio
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2007 584(1):189-195
Autor:
Sirera, Guillem, Videla, Sebastián, Castellá, Eva, Cavallé, Lluís, Grané, Núria, Llatjos, Mariona, Tural, Cristina, Negredo, Eugenia, Fernández, Ángela, Rey-Joly, Celestino, Clotet, Bonaventura
Publikováno v:
In Medicina Clinica 2005 125(4):127-131
Autor:
Tudela, Sandra V., Grané, Núria, Vilaseca, Susanna, Estopiñá, Núria, Hernández Embry, Alfredo, Serrat, Jordi, Roura Poch, Pere, Colomer, Assumpta
Publikováno v:
In Progresos de obstetricia y ginecología February 2013 56(2):86-89
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
In the present work we applied a technics to determine and also permit quantification for separating the cyanogenic components that could be present in the mature almond seed (Prunus dulcis). Among the methods selected the chromatography of liquids o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c0864101da0cfe352e20a5bf0ad52def
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/49815
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/49815
Autor:
Sánchez-Pérez, Raquel, Arrázola, Guillermo, Martín, Maria Luisa, Grané, Nuria, Dicenta, Federico
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 18 May 2012 139:62-65
Publikováno v:
Agronomía Colombiana, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 260-265, Published: AUG 2012
Almond kernels can be sweet, slightly bitter or bitter. Bitterness in almond (Prunus dulcis Mill.) and other Prunus species is related to the content of the cyanogenic diglucoside amygdalin. When an almond containing amygdalin is chopped, glucose, be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::b98290dadead9bcb99c163f701f9f914
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-99652012000200014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-99652012000200014&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Agronomía Colombiana, Vol 30, Iss 2, Pp 260-265 (2012)
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
RUA. Repositorio Institucional de la Universidad de Alicante
Universidad de Alicante (UA)
ResearcherID
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
RUA. Repositorio Institucional de la Universidad de Alicante
Universidad de Alicante (UA)
ResearcherID
Almond kernels can be sweet, slightly bitter or bitter. Bitterness in almond (Prunus dulcis Mill.) and other Prunus species is related to the content of the cyanogenic diglucoside amygdalin. When an almond containing amygdalin is chopped, glucose, be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0fea2338ade0a942c8202db8940fd9cd
https://hdl.handle.net/10045/33754
https://hdl.handle.net/10045/33754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.