Zobrazeno 1 - 10
of 4 334
pro vyhledávání: '"Grain amaranth"'
Grain amaranth: A versatile untapped climate-smart crop for enhancing food and nutritional security.
Publikováno v:
Discover Agriculture. 8/6/2024, Vol. 2 Issue 1, p1-17. 17p.
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding. Sep2024, Vol. 15 Issue 3, p714-719. 6p.
Publikováno v:
Discover Agriculture, Vol 2, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Globally, food and nutritional state are marked by an acute prevalence of undernourishment, leading to malnutrition, starvation, and poverty. This state has remained vital for the past years, making attaining zero hunger for the anticipated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fba36e90087406eaf6bac381a8c30c2
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 15, Iss 3, Pp 714-719 (2024)
Twenty-five genotypes of grain amaranth (Amaranthus hypochondriacus L.) were tested during the rabi 2019-20, for genetic factors such as genetic variability, correlation, and path analysis. For each of the 13 characters under study, the results of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c9a1e30f5f0421db416ff75ab5d9424
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júlia Hunková, Monika Lisinovičová, Veronika Lancíková, Monika Szabóová, Jana Kačírová, Veronika Mistríková, Andrea Hricová
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 14, Iss , Pp 100619- (2024)
Phytoextraction belongs to the most promising and effective strategies for phytoremediation of soils contaminated with heavy metals (HMs). The aim of this study was to determine the phytoextraction potential of two Slovak grain amaranth cultivars Pri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/559c60e96a574ef59a25d1005157220b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101723- (2024)
With potato starch (PS) and corn starch (CS) as the controls, the structure and physicochemical properties of grain amaranth starch (GAS) and its binding with dihydromyricetin were investigated in this study. The results indicated that GAS granules w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/679de79e796a468eaeb6d4cdff1baf77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.