Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Grahovac N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grahovac Nada, Aleksić Milica, Stojanović Zorica, Milovac Željko, Vasin Slavko, Miklič Vladimir, Marjanović-Jeromela Ana
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2024, Iss 55, Pp 97-105 (2024)
Oilseeds such as camelina and rapeseed are cultivated primarily for their high-quality oil. The oil de-rived from both crops is characterized by a high content of unsaturated fatty acids, tocopherols, phenols, and vitamin E. The camelina and rapes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f85296f39584cc184f71b96138e3e9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stojanović Zorica, Grahovac Nada, Uletilović Dajana, Kevrešan Žarko, Kravić Snežana, Đurović Ana, Marjanović-Jeromela Ana
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 60, Iss 3, Pp 49-60 (2023)
Camelina sativa is a member of the Brassicaceae family and is characterized as an annual oilseed plant with a short growth cycle. Its seeds offer rich nutritional value comparable with other feed and food sources due to the presence of high-quality o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6d844a4e10d485bae10ebd99454be65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ćurčić Živko, Ćirić Mihajlo, Glogovac Svetlana, Ćurčić Nataša, Đurović Ana, Stojanović Zorica, Grahovac Nada
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 59, Iss 1, Pp 25-30 (2022)
Lettuce is one of the most common types of leafy vegetables in human diet that is grown worldwide. Narrow and very small seeds make its sowing very difficult, requiring a lot of time and labour. Also, plants produced by manual sowing are often charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9432c21c3634fb79ac6decd5107898f