Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gracilaria rubra"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Gracilaria rubra is rich in bioactive compounds with various potential health benefits. This study aimed to elucidate the profile of both extractable bioactive components (EBCs) and non-extractable bioactive components (NEBCs) of G. rubra and determi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7add94b2ea854d46b6fa45c66104635d
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 40, Iss , Pp 18-27 (2018)
In the present study, the changes of polysaccharides from Gracilaria rubra (GRPS) under simulated oral, gastric and small intestine digestion conditions were firstly investigated. The results indicated that GRPS was not digested under such conditions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ade196a8f5064a0e9fdc0e697e61f37e
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 28, Iss , Pp 64-75 (2017)
In this work, crude polysaccharides from Gracilaria rubra (GRPS) and its three purified fractions, GRPS-1-1, GRPS-2-1 and GRPS-3-2, were obtained through hot water extraction and chromatographic purification with DEAE-52 cellulose column and Sephadex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94e4de4f7c104f56a95f516ad97a29f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 40, Iss, Pp 18-27 (2018)
In the present study, the changes of polysaccharides from Gracilaria rubra (GRPS) under simulated oral, gastric and small intestine digestion conditions were firstly investigated. The results indicated that GRPS was not digested under such conditions
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 28, Iss, Pp 64-75 (2017)
In this work, crude polysaccharides from Gracilaria rubra (GRPS) and its three purified fractions, GRPS-1-1, GRPS-2-1 and GRPS-3-2, were obtained through hot water extraction and chromatographic purification with DEAE-52 cellulose column and Sephadex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.