Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Gracheva IM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martynenko NN; Moscow State University of Foodstuff Production, Moscow, 125080 Russia. martynenkon@mail.ru, Gracheva IM, Sarishvili NG, Zubov AL, El'-Registan GI, Lozinskiĭ VI
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2004 Mar-Apr; Vol. 40 (2), pp. 186-93.
Autor:
Martynenko NN; Moscow State University of Foodstuff Productions, Moscow, 125080, Russia. martynenkon@mail.ru, Gracheva IM
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2003 Sep-Oct; Vol. 39 (5), pp. 501-8.
Autor:
Rodionova NA; Bach Institute of Biochemistry, Russian Academy of Sciences, Leninskii pr. 33, Moscow, 119071 Russia., Dubovaia NV, Odintsova TI, Gracheva IM, Bezborodov AM
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2002 Sep-Oct; Vol. 38 (5), pp. 490-4.