Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"Grabowski, N. T."'
Autor:
Grabowski, N. T.1 (AUTHOR), Chhay, T.2 (AUTHOR), Keo, S.3 (AUTHOR), Lertpatarakomol, R.4 (AUTHOR), Kajaysri, J.5 (AUTHOR), Kang, K.3 (AUTHOR), Miech, P.2 (AUTHOR), Plötz, M.1 (AUTHOR), Mitchaothai, J.6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 10/28/2021, p1-6. 6p.
Autor:
Costa-Neto, E., M., Grabowski, N., T.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 7:261-279
Like insects, arachnids (spiders, scorpions, mites and ticks) and myriapods (millipedes and centipedes) also have a history of traditional consumption, either as foodstuff or medicine. In this review, an updated list of edible arachnids and myriapods
Autor:
Meyer-Rochow, V. B., Pinent, M., Costa Neto, E. M., Grabowski, N. T., Fratini, F., Mancini, S.
Publikováno v:
Frontiers in veterinary science. 9
Autor:
Meyer-Rochow, V. B. (Victor Benno), Pinent, M. (Montserrat), Costa Neto, E. M. (Eraldo Medeiros), Grabowski, N. T. (Nils Thomas), Fratini, F. (Filippo), Mancini, S. (Simone)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::b2ea545cfa404ab5d164880d79f7cb09
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2022091559166
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2022091559166
Autor:
Teresa Fuentes-Guardiola, Lucía1 luciafuentes18@gmail.com, García-Martínez, Oswaldo1 drogarcia@yahoo.com.mx, Enrique CastrejónAntonio, Jesús2 jcastrejon3@ucol.mx, Carolina Landeros-Gálvez, Elsa1 elsa_landeros@hotmail.com, María Ochoa-Fuentes, Yisa1 yisa8a@yahoo.com
Publikováno v:
Investigación y Ciencia de la Universidad Autónoma de Aguascalientes. 2024, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grabowski, N. T., Klein, G.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2017, Vol. 57 Issue 9, p1852-1862, 11p
Autor:
Cunha, Luís Miguel, Gonçalves, A. T. S., Varela, P., Hersleth, M., Neto, E. M. Costa, Grabowski, N. T., House, J., Santos, P., Moura, Ana Pinto de
Many traditional societies have used or still use insects as a protein source, while westernized societies are reluctant to use insects, despite being the major consumers of animal proteins. Edible insects are highly nutritious with high fat, protein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1501::4d3d3cc0d21eb910ad79ec1094549b35
https://hdl.handle.net/10400.2/5051
https://hdl.handle.net/10400.2/5051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.