Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Grünstein, Dan"'
Autor:
Geissner, Andreas, Reinhardt, Anika, Rademacher, Christoph, Johannssen, Timo, Monteiro, João, Lepenies, Bernd, Thépaut, Michel, Fieschi, Franck, Mrázková, Jana, Wimmerova, Michaela, Schuhmacher, Frank, Götze, Sebastian, Grünstein, Dan, Guo, Xiaoqiang, Kandasamy, Jeyakumar, Leonori, Daniele, Martin, Christopher E., Parameswarappa, Sharavathi G., Pasari, Sandip, Schlegel, Mark K., Tanaka, Hidenori, Xiao, Guozhi, Yang, You, Pereira, Claney L., Anish, Chakkumkal, Seeberger, Peter H.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2019 Feb 01. 116(6), 1958-1967.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26663769
Autor:
Kennedy, David C.1, Grünstein, Dan1,2, Lai, Chian ‐ Hui1, Seeberger, Peter H.1,2 peter.seeberger@mpikg.mpg.de
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. Mar2013, Vol. 19 Issue 12, p3794-3800. 7p.
Autor:
Kandasamy, Jeyakumar, Leonori, Daniele, Parameswarappa, Sharavathi G., Pereira, Claney L., Pasari, Sandip, Schlegel, Mark K., Hidenori Tanaka, Rademacher, Christoph, Johannssen, Timo, Schuhmacher, Frank, Grünstein, Dan, Seeberger, Peter H., Götze, Sebastian, Xiaoqiang Guo, Heung Sik Hahm (함흥식), Martin, Christopher E., Geissner, Andreas, Reinhardt, Anika, Lepenies, Bernd, Guozhi Xiao
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America; 2/5/2019, Vol. 116 Issue 6, p1958-1967, 10p
Autor:
Grünstein, Dan
In the following chapters, I will investigate the role of different carbohydrate constructs –from monovalent to polyvalent nanoscale materials– and their application in molecular diagnostics, biosensing, imaging, and medicine. New synthesis were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4732::5a0ca17e7152728ce3149c545593deb6
https://refubium.fu-berlin.de/handle/fub188/3961
https://refubium.fu-berlin.de/handle/fub188/3961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 2010 345(7):948-955
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.