Zobrazeno 1 - 10
of 392
pro vyhledávání: '"Grönqvist S"'
Autor:
Agustin MB; VTT Technical Research Centre of Finland Ltd., P.O. Box 1000, FI-02044 Espoo, Finland; Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland. Electronic address: melissa.agustin@vtt.fi., Lahtinen MH; Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland., Kemell M; Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Helsinki, P.O. Box 55, FI-00014 Helsinki, Finland., Oliaei E; Wallenberg Wood Science Center, Department of Fiber and Polymer Technology, KTH Royal Institute of Technology, SE-100 44 Stockholm, Sweden., Mikkonen KS; Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland; Helsinki Institute of Sustainability Science, University of Helsinki, P.O. Box 65, FI-00014 Helsinki, Finland., Grönqvist S; VTT Technical Research Centre of Finland Ltd., P.O. Box 1000, FI-02044 Espoo, Finland., Lehtonen M; Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 May; Vol. 266 (Pt 1), pp. 131168. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 27.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2003 32(3):439-445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grönqvist, S.1 Stina.Gronqvist@vtt.fi, Viikari, L.1, Niku-Paavola, M.-L.1, Orlandi, M.2, Canevali, C.3, Buchert, J.1
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jun2005, Vol. 67 Issue 4, p489-494. 6p. 3 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Suurnäkki, A., Oksanen, T., Grönqvist, S., Orlandi, M., Carmen Canevali, Pere, J., Viikari, L.
Publikováno v:
Suurnäkki, A, Oksanen, T, Grönqvist, S, Orlandi, M, Canevali, C, Pere, J & Viikari, L 2005, Targeted modification of fibre surface properties . in 59th Appita Annual Conference and Exhibition : Incorporating the 13th ISWFPC (International Symposium on Wood, Fibre and Pulping Chemistry) . Appita, Carlton, Appita Annual Conference Proceedings, pp. 315-316, 59th Appita Annual Conference and Exhibition, Auckland, New Zealand, 16/05/05 . < https://search.informit.org/doi/epdf/10.3316/informit.340474004824119 >
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The properties of fibre products are determined by the physical and chemical properties of the fibres and the chemical additives used in the processing. The fibre surface chemistry has a profound influence on the binding properties of fibres. Attempt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::02d105eff58e833122380f4f46f9eb71
https://cris.vtt.fi/en/publications/e54cbf8a-ab76-400f-9dbd-9142f8929362
https://cris.vtt.fi/en/publications/e54cbf8a-ab76-400f-9dbd-9142f8929362
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.