Zobrazeno 1 - 10
of 272
pro vyhledávání: '"Govarts, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvito, P.C., Silva, M.J., Viegas, S., Vasco, E., Martins, C., Assunção, R., Silva, S., Gilles, L., Govarts, E., Schoeters, G., Namorado, S.
P-22 | Risk prediction and assessment Mycotoxins are secondary metabolites of fungi that can be found in food commodities. Exposure to mycotoxins has been associated with several adverse health effects, including hepatotoxicity. nephrotoxicity, immun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::21db35ef6fdebd7946ba012d0fd34fc7
https://hdl.handle.net/10400.18/8517
https://hdl.handle.net/10400.18/8517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.