Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Govaert, Yasmine"'
Autor:
Arisseto, Adriana Pavesi, Toledo, Maria Cecília de Figueiredo, Govaert, Yasmine, van Loco, Joris, Fraselle, Stéphanie, Degroodt, Jean-Marie, Caroba, Daniela Cristina Rosseto
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(1):207-211
Autor:
Mestdagh, Frédéric, De Wilde, Tineke, Fraselle, Stéphanie, Govaert, Yasmine, Ooghe, Wilfried, Degroodt, Jean-Marie, Verhé, Roland, Van Peteghem, Carlos, De Meulenaer, Bruno
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(9):1648-1654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brown, Jeff, Flammang, Robert, Govaert, Yasmine, Plisniedr, Michel, Wentrup, Curt, Van Haverbeke, Yves
Publikováno v:
Rapid Communications in Mass Spectrometry: RCM; Apr1992, Vol. 6 Issue 4, p249-253, 5p
Autor:
Govaert, Yasmine, Batjoens, Peter, Tsilikas, Khariklia, Degroodt, Jean-Marie, Srebrnik, Sarah
Publikováno v:
Analyst; December 1, 1998, Vol. 123 Issue: 12 p2507-2512, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Wilde T; Research Unit of Food Chemistry and Human Nutrition, Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, B-9000 Ghent, Belgium., De Meulenaer B, Mestdagh F, Govaert Y, Ooghe W, Fraselle S, Demeulemeester K, Van Peteghem C, Calus A, Degroodt JM, Verhé R
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2006 Mar 22; Vol. 54 (6), pp. 2199-205.