Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Gouveia ST"'
Autor:
Carvalho, AFU, Farias, DF, Barroso, CX, Sombra, CML, Silvino, AS, Menezes, MOT, Soares, MO, Fernandes, DAO, Gouveia, ST
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Volume: 67, Issue: 4, Pages: 787-788, Published: NOV 2007
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::dc1e71b01abf524adb9b6598f70a41b7
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842007000400031&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842007000400031&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::21e55005ccba52c87f1322ac09a52357
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:A1996VR86500018&KeyUID=WOS:A1996VR86500018
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:A1996VR86500018&KeyUID=WOS:A1996VR86500018
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sucupira NR; Department of Food Engineering, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceara, 60356-000, Brazil., Sabino LBS; Department of Chemical Engineering, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceara, 60356-000, Brazil., Gondim Neto L; Institute of Culture and Art, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceará, 60356-000, Brazil., Gouveia ST; Institute of Culture and Art, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceará, 60356-000, Brazil., Figueiredo RW; Department of Food Engineering, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceara, 60356-000, Brazil., Maia GA; Department of Food Engineering, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceara, 60356-000, Brazil., Sousa PHM; Department of Chemical Engineering, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceara, 60356-000, Brazil.; Institute of Culture and Art, Federal University of Ceará, Campus Universitário do Pici, Av. Mister Hull, 2977, Fortaleza, Ceará, 60356-000, Brazil.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2020 Nov 03; Vol. 6 (11), pp. e05346. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 03 (Print Publication: 2020).