Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Gourrat, Karine"'
Autor:
Karolkowski, Adeline, Gourrat, Karine, Bouzidi, Emilie, Albouy, Jean-François, Levavasseur, Loïc, Briand, Loïc, Guichard, Elisabeth, Salles, Christian
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pittari, Elisabetta, Piombino, Paola, Andriot, Isabelle, Cheynier, Véronique, Cordelle, Sylvie, Feron, Gilles, Gourrat, Karine, Le Quéré, Jean-Luc, Meudec, Emmanuelle, Moio, Luigi, Neiers, Fabrice, Schlich, Pascal, Canon, Francis
Publikováno v:
In Food Chemistry September 2021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duval, Charlie J., Sok, Nicolas, Laroche, Jérémy, Gourrat, Karine, Prida, Andréi, Lequin, Sonia, Chassagne, David, Gougeon, Régis D.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2013 138(1):270-277
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):913-920
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andriot, Isabelle, Gourrat, Karine, Reynaud, R��my, Cordelle, Sylvie, Peltier, Caroline, Berdeaux, Olivier, Lucchi, G��raldine
Burgundy truffle plays an important role in the region's economic market. One of the objectives of this project is to better understand the origin and diversity of Burgundy truffle aromas. Aroma compounds of Burgundy truffles were investigated with s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4543ea736bde2f7e89958011a0823443
Faba bean is an interesting alternative to animal proteins due to environmental, food functionality and nutritional benefits. Air-classification is a dry process based on the separation of the coarse fraction (starch fraction) and the fine fraction (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7731303d37b8eeb83985acd3bfeac853
https://hal.inrae.fr/hal-03789806
https://hal.inrae.fr/hal-03789806
IntroductionProbe is a research infrastructure gathering 4 analytical platforms of INRAE and allowing multi-approach and multi-complementarity to be explored and exploited. As a proof of concept, a common study was conducted around the structure and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::febc3d408815fd652f52e221bd109106
https://hal.inrae.fr/hal-03828228
https://hal.inrae.fr/hal-03828228