Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Goumperis T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mullins, E., Bresson, J.-., Dalmay, T., Dewhurst, I.C., Epstein, M.M., Firbank, L.G., Guerche, P., Hejatko, J., Moreno, F.J., Naegeli, H., Nogue, F., Rostoks, N., Serrano, J.J.S., Savoini, G., Veromann, E., Veronesi, F., Ardizzone, M., De Sanctis, G., Federici, S., Fernandez Dumont, A., Gennaro, A., Gomez Ruiz, J.A., Goumperis, T., Lanzoni, A., Lenzi, P., Lewandowska, A., Camargo, A.M., Neri, F.M., Papadopoulou, N., Paraskevopoulos, K., Raffaello, T.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8774a6a6efffdb086fb77512ed436341
https://hdl.handle.net/2434/961456
https://hdl.handle.net/2434/961456
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods, Food Allergens (NDA), Turck D., Bohn T., Castenmiller J., De Henauw S., Hirsch-Ernst K.I., Maciuk A., Mangelsdorf I., McArdle H.J., Naska A., Pelaez C., Pentieva K., Siani A., Thies F., Tsabouri S., Vinceti M., Cubadda F., Frenzel T., Heinonen M., Marchelli R., Neuhauser-Berthold M., Poulsen M., Prieto Maradona M., Schlatter J.R., van Loveren H., Goumperis T., Knutsen H.K.
Publikováno v:
EFSA Journal
EFSA Journal 19 (2021). doi:10.2903/j.efsa.2021.6779
info:cnr-pdr/source/autori:EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA); Turck D.; Bohn T.; Castenmiller J.; De Henauw S.; Hirsch-Ernst K.I.; Maciuk A.; Mangelsdorf I.; McArdle H.J.; Naska A.; Pelaez C.; Pentieva K.; Siani A.; Thies F.; Tsabouri S.; Vinceti M.; Cubadda F.; Frenzel T.; Heinonen M.; Marchelli R.; Neuhauser-Berthold M.; Poulsen M.; Prieto Maradona M.; Schlatter J.R.; van Loveren H.; Goumperis T.; Knutsen H.K./titolo:Safety of frozen and dried formulations from whole house crickets (Acheta domesticus) as a Novel food pursuant to Regulation (EU) 2015%2F2283/doi:10.2903%2Fj.efsa.2021.6779/rivista:EFSA Journal/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:19
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
EFSA Journal 19 (2021). doi:10.2903/j.efsa.2021.6779
info:cnr-pdr/source/autori:EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA); Turck D.; Bohn T.; Castenmiller J.; De Henauw S.; Hirsch-Ernst K.I.; Maciuk A.; Mangelsdorf I.; McArdle H.J.; Naska A.; Pelaez C.; Pentieva K.; Siani A.; Thies F.; Tsabouri S.; Vinceti M.; Cubadda F.; Frenzel T.; Heinonen M.; Marchelli R.; Neuhauser-Berthold M.; Poulsen M.; Prieto Maradona M.; Schlatter J.R.; van Loveren H.; Goumperis T.; Knutsen H.K./titolo:Safety of frozen and dried formulations from whole house crickets (Acheta domesticus) as a Novel food pursuant to Regulation (EU) 2015%2F2283/doi:10.2903%2Fj.efsa.2021.6779/rivista:EFSA Journal/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:19
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Food and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on the safety of frozen and dried formulations from house crickets (Acheta domesticus) as a novel food
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dumont, A. Fernandez, Goumperis, T., Grammatikou, P., Xiftou, K., Raffaello, T., Nuin, I., Schoonjans, R., Ardizzone, M.
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S252-S252
The European Food Safety Authority (EFSA) has been involved in the risk assessment of novel foods since 2003. The implementation of the current novel food regulation in 2018 rendered EFSA the sole entity of the European Union responsible for such saf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::988baf5c626b6be6144e71e3a7f747d1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058480
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058480