Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Goudedranche, H."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2006 89(10):3778-3790
Publikováno v:
Lait
Lait, Elsevier, 2001, 81, pp.699-713
Lait, Elsevier, 2001, 81, pp.699-713
50 ref.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::a709e1324865b0b1a582e5127e91cba1
https://hal.inrae.fr/hal-02678651/document
https://hal.inrae.fr/hal-02678651/document
Autor:
Daviau, C., Pierre, A., Famelart, Marie-Hélène, Goudedranche, H., Jacob, D., Garnier, M., Maubois, J.L.
Publikováno v:
Lait
Lait, Elsevier, 2000, 80 (4), pp.417-432
Lait, Elsevier, 2000, 80 (4), pp.417-432
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f5ac3779098a9afa97d9d811fe8f0a2c
https://hal.inrae.fr/hal-02693972
https://hal.inrae.fr/hal-02693972
Publikováno v:
Lait
Lait, Elsevier, 2000, 80 (4), pp.397-415
Lait, Elsevier, 2000, 80 (4), pp.397-415
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::08f60f5d05d1713edc2cb20a396c81f9
https://hal.inrae.fr/hal-02693971
https://hal.inrae.fr/hal-02693971
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
ResearcherID
Lait
Lait, Elsevier, 1996, 76, pp.513-522
instname
ResearcherID
Lait
Lait, Elsevier, 1996, 76, pp.513-522
The technological process for a reduced fat (360 g/kg total solids) semi-hard cheese, based on a mixture of cow's, ewe's and goat's milk concentrated by ultrafiltration, was assayed using starter cultures designed to accelerate proteolysis and improv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a8a4f8fe0c80de810ffc52e9bd3660fb
http://hdl.handle.net/10261/114198
http://hdl.handle.net/10261/114198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.