Zobrazeno 1 - 10
of 107 626
pro vyhledávání: '"Gouda, A. A."'
Publikováno v:
Egyptian Journal of Agricultural Research. 2023, Vol. 101 Issue 3, p952-960. 9p.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4333-4343 (2024)
ABSTRACT: The objective of this study was to examine the aroma profiles of 12 Gouda cheeses sold in China and to determine which aromas were preferred by young Chinese consumers (n = 110). The consumers selected 11 descriptors of the aromas of the Go
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df83924b4921496994b0ba8793327165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Endegeest, Gevers, author
Publikováno v:
Over de Droogmaking van het Haarlemmermeer: Derde Gedeelte (Najaar 1860).. :118-122
Autor:
van Endegeest, Gevers, author
Publikováno v:
Over de Droogmaking van het Haarlemmermeer: Derde Gedeelte (Najaar 1860).. :51-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3446 (2024)
This study investigated peptide changes and their bioactive functions through the long-term ripening of Gouda. Young Gouda (YG), medium Gouda (MG), and extra-sharp Gouda (EG) water extracts were prepared and functional peptides were recognized using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3bcdeb169ac4cc68bc5d5ededaba080
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.