Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Goto, Seitaro"'
Autor:
Goto, Seitaro
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 1919 Sep 01. 6(1), 44-47.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3271015
Autor:
Takahashi, Hajime, Handa-Miya, Satoko, Kimura, Bon, Sato, Miki, Yokoi, Asami, Goto, Seitaro, Watanabe, Itaru, Koda, Takashi, Hisa, Kazuo, Fujii, Tateo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2007 118(3):274-284
Autor:
Goto, Seitaro
Publikováno v:
Proceedings of the American Academy of Arts and Sciences, 1895 May 01. 31, 333-335.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20020634
Autor:
Kazuyuki Kudo, Nobuyoshi Esaki, Goto Seitaro, Jun Kawamoto, Satoshi B. Sato, Iki Takashi, Itaru Watanabe, Tatsuo Kurihara
Publikováno v:
AMB Express
Lactic acid bacteria (LAB) can cause deterioration of food quality even at low temperatures. In this study, we investigated the cold-adaptation mechanism of a novel food spoilage LAB, Leuconostoc mesenteroides NH04 (NH04). L. mesenteroides was isolat
Publikováno v:
Science, 1923 Dec . 58(1511), 492-493.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1647209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goto, Seitaro, Naito, Kunihiko, Ohashi, Satoshi, Sugiura, Koji, Naruoka, Haruna, Iwamori, Naoki, Tojo, Hideaki
Publikováno v:
Molecular Reproduction & Development; 2002, Vol. 63 Issue 3, p388-393, 6p