Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Gorzelany J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorzelany Józef, Basara Oskar, Zardzewiały Miłosz, Pluta Stanisław, Seliga Łukasz, Belcar Justyna, Kuźniar Piotr
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 21-32 (2024)
Ozonation is an effective method of post-harvest preservation and reducing the loss of health-promoting compounds such as phenolic compounds during storage. Fruits of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) have strong antioxidant properties, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c484241ff7449a8afc09be59af67dcc
Autor:
Gorzelany Józef, Zardzewiały Miłosz, Findura Pavol, Kapusta Ireneusz, Pentoś Katarzyna, Belcar Justyna
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 79-92 (2024)
Japanese quince fruits (Chaenomeles L.) are a valuable source of bioactive compounds, including polyphenolic compounds, vitamins, macro- and microelements. By using Japanese quince fruit, you can fortify wheat beers and influence the qualitative and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2451a1288c9e4f9a99f2b4787b2eb4a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 231-242 (2023)
Rhubarb (Rheum rhaponticum L.) is a valuable source of active components responsible for laxative, antibacterial, diuretic, anti-inflammatory and anti-cancer properties. On the other hand, ozone being an allotropic form of oxygen, due to its potentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cc9f6ea612d4a90a9e87f0d46dc3d1d
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 293-303 (2023)
Wheat grain has health-promoting properties that are related to the content of phenolic acids in its composition, among which ferulic acid, syringic acid, p-coumaric acid and vanillic acid predominate acting as potent natural antioxidants. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6a34740fb88413caa6e52526a5134b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.