Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Gorrasi G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food packaging and shelf life 32 (2022): 100850. doi:10.1016/j.fpsl.2022.100850
info:cnr-pdr/source/autori:Leonardo Caputo, Laura Quintieri, Valeria Bugatti, Giuliana Gorrasi/titolo:A salicylate-functionalized PET packaging to counteract blue discoloration on mozzarella cheese under cold storage/doi:10.1016%2Fj.fpsl.2022.100850/rivista:Food packaging and shelf life/anno:2022/pagina_da:100850/pagina_a:/intervallo_pagine:100850/volume:32
info:cnr-pdr/source/autori:Leonardo Caputo, Laura Quintieri, Valeria Bugatti, Giuliana Gorrasi/titolo:A salicylate-functionalized PET packaging to counteract blue discoloration on mozzarella cheese under cold storage/doi:10.1016%2Fj.fpsl.2022.100850/rivista:Food packaging and shelf life/anno:2022/pagina_da:100850/pagina_a:/intervallo_pagine:100850/volume:32
In this work we tested a new technological solution to extend the shelf-life of Mozzarella cheese using a salicylate-functionalized PET packaging. To this aim, we inoculated ready-to-sell Mozzarella cheeses with Pseudomonas lactis ITEM 17298 strain,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a7412f7c273dac7b58623c044d937538
https://publications.cnr.it/doc/466827
https://publications.cnr.it/doc/466827
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.